Urenregistratie voor keukenbedrijven

Inzicht in montage uren?

Je hebt of werkt voor een keukenbedrijf? Je wil graag inzicht in de gewerkte uren van het (externe)montage team? Zodat je kunt controleren of de ingeschatte uren overeen komen met de gemaakte uren?

Urenscanner is eenvoudig in gebruik, efficiënt en geeft een betrouwbaar zicht op gemaakte uren van het montage team.

Inzicht in gewerkte uren is essentieel is voor de facturering, salarisadministratie en nacalculatie. Maar gemak voor het montage team is zeker zo belangrijk voor een goede adoptie en correcte data.

Inzicht per project, klant en medewerker

Alle urenregistraties worden automatisch gekoppeld aan een medewerker. Via QR- of barcodes is het mogelijk om urenregistraties te koppelen aan een project en klant.

Bestaat een project of klant nog niet? Geen probleem deze wordt automatisch aangemaakt op basis van de informatie uit de QR- of barcode.

Diverse soorten werkzaamheden

Ieder bedrijf is anders. Daarom kun je met Urenscanner zelf je werksoorten bepalen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Montage
  • Voorbereiding werkplaats
  • Reparatie
  • Reistijd

Per werksoort kun je een aantal instellingen doen. Bepaal bijvoorbeeld of de werksoort puur administratief is (bijvoorbeeld in het geval van ziekte/verlof) of ook getoond moet worden in de app voor de monteurs.

Eenvoudige app

Geen handmatige briefjes, geen ingewikkelde app gewoon een werksoort kiezen, een QR- of barcode scannen en klaar.

Eigenlijk kan de app bijna niks en dat is juist zijn kracht. Wel is het mogelijk om een opmerking toe te voegen bij een tijdregistratie.

Een keukenbedrijf aan het woord

“Al enkele jaren gebruiken wij Urenscanner voor onze urenregistratie. Waar onze keuken monteurs in het verleden nog alles met de hand opschreven, waarna dit weer digitaal overgenomen moest worden, gaat alles nu in één keer.

De scanner leest de barcode (ordernummer en naam van de klant), start de tijd en het wordt direct goed geregistreerd. De grootste kracht van de app is voor mij zijn eenvoud in gebruik.

Waar ik eerst toch enige weerstand had verwacht, waren de monteurs binnen 2 weken al helemaal over naar de app. “Want met de hand invullen is zo omslachtig”